Om os
Vi er en af Nordsjællands største brugtbilsforhandler med et bred udvalg af biler på lager. På vores plads finder du mærker som Audi, BMW, Mazda, Mercedes, Nissan, Skoda, Volvo, VW samt mange flere.Vi forsøger at specialisere os i liebhaver biler i den milde ende, så har du en passion for biler med et højt udstyrs niveau, så er vi de rigtige at ringe til.

Så chancen for at vi lige har det du går og drømmer om er stor, ellers kan vi skaffe det.

Vi har en solid egenkapital til at sikre din garanti og købelovens reklamationsbestemmelser.

Vi har biler til konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten, dette gælder både på salgsbilerne og værkstedets reparationer da vi stort set ingen administrative omkostninger har.

 Alle vores salgsbiler leveres ny serviceret, alle små skader bliver udbedret og det gør vi selvfølgelig med den bedste faglige viden samt er det professionelle fagfolk, der har fingrene i bilen. Altså kort og godt, en grundig kontrol af bilen inden levering.

Vores mekanikere bliver løbende uddannet hos Bosch/FTZ, så de altid er trænet i de bedste og nyeste teknikker. Hos CK bilcenter går vi op i altid at levere end fantastisk service, dette kræver at vi fortsat udvikler vores kunnen og viden inden for vores fagområde

Vores motto er: En handel skal være god for begge parter.

Hvilket er grunden til at vi følger dig fra du træder ind i vores butik, til du forlader butikken igen. Og når du går ud igen skulle det gerne være med en oplevelse af at du er blevet hørt, forstået og har fået dækket dit behov til fulde.

Hos CK-bilcenter slår hjertet for biler og selv om der er blevet solgt biler siden 2001 bliver det nok aldrig anderledes. Det er Carstens drengedrøm at få lov til at arbejde med biler, såvel som at sælge dig din drømmebil.

Så hvis dette lyder interessant, er du mere end velkommen til at komme forbi og hilse på, også selvom du ikke er i marked for at købe bil, men bare vil se ”giraffen”.

Om Os 2 Om Os 3 Om Os 4