Værd at vide


Inden du køber bil, er det vigtigt at fokusere på hvilke bil der er optimal for dig. Som en start, bør du overveje følgende ting inden du går ud og søger: Størrelse, pris, farve og mærke. Pas på med at lytte til andres meninger og velmente råd, det kan virke mere forvirrende end vejledende.

Størrelsen:

Den rigtig størrelse på din bil, er den størrelse du har behov for. Er i 5 eller 2 personer der skal bruge bilen på samme tid, køre du tit med mange ting og behøver et stort bagagerum, kører du mange kilometer. Det er meget individuelt fra person til person.

Mærke:

Køb det bilmærke du synes bedst om, og ikke det din nabo syntes er lækkert! Alle bilmærker har deres fordele og ulemper. Du skal købe det bilmærke som passer bedst til dine behov og har de ting du sætter i højsædet.

Pris og stand:

Gå efter bilens stand og kontant pris. Antal kørte kilometer er ikke så vigtig som standen af bilen. Alle biler i dag kan køre rigtig langt, du får nødvendigvis ikke flere reparationer på en bil der har kørt langt.

Bytte bil:

Prisen på din bytte bil er selvfølgelig vigtig, men prøv at fokuserer mere på den bil du skal købe, end prisen på din egen bil. Du risikerer at tage fokus væk fra købet og ender måske op med at lave et fejlkøb, og det kan blive dyrt i sidste ende.

Hvad får jeg for mine penge?

  • Hvorledes bliver den bil du har købt klargjort inden levering.  
  • Er bilen ny serviceret inden levering?
  • Hvilken form for service fortages?
  • Er bremserne eftergået evt. klodser og skiver skiftet
  • Er styretøjet efterset og repareret om nødvendigt
  • Er olie og oliefilter skiftet
  • Er bilen kosmetisk klargjort for buler, riser og skrammer

I det hele taget hvor grundig er forhandleren inden levering af din nye brugte bil! 

Få din bil leveret med Applus brugtbiltest for kun kr. 1.500,-

Hvis du er typen som føler sig utryg ved at købe brugt, kan vi anbefale ovenstående. Her får du en uvillig gennemgang af bilen. Det kan måske hjælpe dig til at sove roligt om natten. Her er en kort beskrivelse af hvad Applus brugtbilstest indebære.

Applus Brugtbilsattest udarbejdes af Applus Bilsyn (tidligere Statens Bilinspektion). Her testes alle bilens vitale dele som:

Applusbrugtbilsattest

Motor, gearkasse, kobling, elektriske enheder, bremser, hjulophæng m.m.

Endvidere tjekkes bilen for restgæld, samt om intervallet for udskiftning af tandrem er overholdt. Alt i alt en komplet gennemgang af de aspekter som er vigtige i forbindelse med køb af brugt bil.

Dog er undtaget kosmetiske bemærkninger som f.eks. ridser og buler som der i forvejen er taget højde for i bilens pris.

Vi sørger for kørsel frem og tilbage.

Ovenstående er din vej til en tryg bilhandel.

Åbningstider


Salgsafdeling

Mandag - Fredag: kl. 8.00 - 16.00

Udenfor åbningstid også i weekenden, har salgsafdelingen åbent efter aftale.
Kontakt Carsten Kromann på 2682 4200

 

Værksted

Mandag - fredag: kl. 8.00 - 16.00   

Udviklet af Bilinfo